Біжи в школу, двоєшник!
_________________ С вами, кацапами, просто нельзя разговаривать. Не потому что мы не хотим, а потому что общего коммуникационного протокола у существа и вещества не существует. Нам, существам, с вами надо, как с веществом, не общаться, а что-то делать.
Горький Лук
Бо так і залишишся "перелаживающим"
_________________ С вами, кацапами, просто нельзя разговаривать. Не потому что мы не хотим, а потому что общего коммуникационного протокола у существа и вещества не существует. Нам, существам, с вами надо, как с веществом, не общаться, а что-то делать.
Горький Лук
Сексуально озабоченная маньячка,еще о чем нибудь можешь писать? Или это наболевшая для тебя тема??
Я тебе в школу гоню. Де там секс, виродку?
Горький Лук
Сексуально озабоченная маньячка,еще о чем нибудь можешь писать? Или это наболевшая для тебя тема??
Хоча... можливо в Пітері слово "школа" і слово "секс" стоять поруч.
то ж батьківщина педофілів.
Горький Лук
Чому ця пані Вам " тикає" ? Ви друзі? А Ви знаєте , що у неї вся щелепв золотих зубів, я дивився в її особистих фотках. Зразу видно, що її чоловік має гроші, але ревнивий.
_________________ А осьо і я у білій маринарці(камазельці,блюзі) із золотими ґудзиками ! І хто Львова не шанує- най нас в дупу поцалує!
Недавно у справах на потязі їздив до Польщі. В купе , крім мене, була дівчина, яка до ночі не виключала світло...Я: Дівчино, може виключимо світло і ляжемо? Вона: я з незнайомими мужчинами спати не лягаю....Я : Мені тепер до Гданська у тамбурі їхати, чи як?
_________________ А осьо і я у білій маринарці(камазельці,блюзі) із золотими ґудзиками ! І хто Львова не шанує- най нас в дупу поцалує!
ты поинтересуйся, где именно находится родина таких как ты
Вона ж Вам ніби не родина? Але якщо родина, то її родина є саме на батьківщині педофілів. Все логічно і бездоганно вилаштувано ....
Чому ця пані Вам " тикає" ? Ви друзі? А Ви знаєте , що у неї вся щелепв золотих зубів, я дивився в її особистих фотках. Зразу видно, що її чоловік має гроші, але ревнивий.
Безголовая маска)) Вот потому мы так и живем, что некоторым эти воры в законе диктуют как жить, а вы идете на поводу и не видите того, что увидел бы уже даже слепой.
Сильно Ви мене ......А чого мені сіпатись, якщо є передовий загін з Москалії, який знає як нам жити....Просто треба робити навпаки їх порадам)))
А вам не кажется, что единственный украинский депутат который сидит на своем месте, это Савченко?
В мене складається враження, що якщо викласти речення, яке комусь здається гуморним, разів 20-30 за добу, то воно вже не може вважатись таким...Чи в методичці іншого немає?
Безголовая маска)) Вот потому мы так и живем, что некоторым эти воры в законе диктуют как жить, а вы идете на поводу и не видите того, что увидел бы уже даже слепой.
Сильно Ви мене ......А чого мені сіпатись, якщо є передовий загін з Москалії, який знає як нам жити....Просто треба робити навпаки їх порадам)))
Умно, нечего сказать
Нужно делать не наоборот, а чтоб было хорошо и по закону. А то привыкли, там где деньги там и власть. Гнать таких нужно, тогда и перемены к лучшему наступят.
А що по хорошому і по закону буде вчити мене москаль? І ще одне: Майдан якраз і погнав тих, хто хотів влади і грошей...Але чомусь на Майдані Вас не було....Чи зараз Ви прозріли?
Умно, нечего сказать
Нужно делать не наоборот, а чтоб было хорошо и по закону. А то привыкли, там где деньги там и власть. Гнать таких нужно, тогда и перемены к лучшему наступят.
Змінимо виборче законодавство, то злодіїв у владі помаліє....Не все зразу....А тут ще москалі з війною прийшли....Боїмось розбурхати своїх нинішніх злодіїв, щоб козломорді не скористались...Але це не слабкість, це обережність... Далі буде.
Ты еще и склеротичка оказывается?
Не тикайте тьоті, дівча - то прояв невихованості й дурості... _________________ Наша перемога — це перемога нашої ідеї, повне її здійснення. Другорядною справою є те, яку частину реалізуємо ми самі, яку — інші, а яку — спільно. Наш обов'язок — зробити самим найбільше, скільки стане наших сил, одночасно докласти старань, щоб і інші робили якнайбільше.
Степан Бандера
Умно, нечего сказать
А що по хорошому і по закону буде вчити мене москаль? І ще одне: Майдан якраз і погнав тих, хто хотів влади і грошей...Але чомусь на Майдані Вас не було....Чи зараз Ви прозріли?
а как я могла там быть, если я майдан не поддерживала?
Небагато Майдан від того й втратив... _________________ Наша перемога — це перемога нашої ідеї, повне її здійснення. Другорядною справою є те, яку частину реалізуємо ми самі, яку — інші, а яку — спільно. Наш обов'язок — зробити самим найбільше, скільки стане наших сил, одночасно докласти старань, щоб і інші робили якнайбільше.
Степан Бандера
Не тикайте тьоті, дівча - то прояв невихованості й дурості...
О чьем воспитании идет речь, не о твоем ли?
Наверное о том, что нос в чужие разговоры совать это как минимум неприлично)))
Ви забуваєтеся, дівчинко - для мене в Україні чужих розмов не існує. Я, бо, є хазяїн України. Усвідомила?
_________________ Наша перемога — це перемога нашої ідеї, повне її здійснення. Другорядною справою є те, яку частину реалізуємо ми самі, яку — інші, а яку — спільно. Наш обов'язок — зробити самим найбільше, скільки стане наших сил, одночасно докласти старань, щоб і інші робили якнайбільше.
Степан Бандера
А вам не кажется, что единственный украинский депутат который сидит на своем месте, это Савченко?
В мене складається враження, що якщо викласти речення, яке комусь здається гуморним, разів 20-30 за добу, то воно вже не може вважатись таким...Чи в методичці іншого немає?
Для кого это юмор , а для кого и наболевшая тема. Задумайтесь..
450 человек не сидело бы на шее у народа.
Ви про сильну руку Вєлікава Пу? А скільки досить, щоб сиділо на шиї у народа? Чи не підміняєте Ви поняття на москальський лад...Справа не у кількості, а у виборності кращих...У нас цього немає...Облудне виборче право в інтересах криміналітету- олігархату...Підходимо і до цього питання....Чи Ви думаєте, що розумні олігархи щось на блюдечку принесуть... Америка йшла до свого народовладдя сотні років, Московія так і не прийшла, ми ж усього 20 років чимчикуємо....Все буде добре)))