запросили мене людиська на той фест і в наслідку я їх там і непобачив і дарма ! Фест був супер, чи то від іншої музики, чи навпаки просто почув якісний драйв. Але я вам скажу в нас панк і рок давно зїли бабки і гламур! Я просто не розумію чому в білорусі заборонені гурти звучать краще ніж наші (любі), може то атмосфера замороженого культурного середовища дає такий результат, ну для початку розповім про фест а далі обговоримо.
Субота ми з дружиною зібрались тільки під вечір, і як виявляєтся в суботу був футбол і толпи болільників поперлись відповідно і на фест, ну я думаю картина стандартна купа побитих патлатих і гоцанка типу скрябіна тартака (укр рок, жесть )... ми мали зустрітись з друзями під входом до парку Хмельницького де нас зустріли звуки концерту, валив жосткий треш, я відповідно знов подумав що це тільки початок, бо в нас так завжди спочатку молоді гурти намагаются щось видати а потім виходить жирний зажравшийся хедлайнер і все обломує! Знов помилився ну про це потім, зустрілись ми з друзями піднялись до сцени і бачимо таку картину, стоять купки фіф, яким наші фанати набили стрелки, з перекривлиними мордами (мол що це таке? Як це можна слухати ну пацани ж сказали що йдем на концерт), але їх швитко забирали фанати відповідно відхоплюючи люлей мол куда ти мене притянув далі був концерт лабали жостко не напряжно і стильно, я думаю завдяки тійжсамій публіці білоруси стояли як повстанці під крутами - йшов дощ їх було мало, але відривались поповній , зрештою невитерпів і я відправив жінку з дитиною додому і сам трох подригався, кісточки потлумив поки невийшов зажраний хедлайнер Гайдамаки і нічого немаю проти вони можуть, відіграли три пісні драйвово, а далі “за нашов стодолов видно чуже село” одним словом як не крути а лабух він і є лабух! Верталися по затопленому львову, ледве сівше хоч якесь таксі, таврія яка буквально за халяву 35 грн. Нас з бризками довезла домів
Неділя тут було дві сцени але без особливих накладок в центрі фольк, в парку рок, відповідно пішли спочатку на фольк Старий ольса навіть на біс викликали, потім на рок і зновужтаки білоруси показали клас коли ми прийшли почав лабати панковий гурт , лабав весело драйвово в тексту змісту мало тай ми його не чули видно вокал під текст небув розрахований ми той гурт не дослухали мали відійти бо мала під той панк заснула, потім щось типу дез треш ну але я мав іти бо треба було малу годувати а в суботу погуляв я, тож в неділю черга жінки, концерт був хороший бо жінка вернулась десь о півночі в жопу пяна зустріла подружку мого хорошого колєги
підводячи підсумки хотів би сказати що дивно що з нашою комерцією наші гурти емогавно лабають що мені і на концерти нехочеться ходити.
_________________ Ніби ж не хорі й не кволі,
А всі одне й теж повторюють,
Переділу територій
Кінця краю нема.