Тема: Re: Хорошая новость для будяков и брэмаров Автор:Оболонь (Ветеран)
Рейтинг поста:
(1.3/4)
ZolotoPartii писал(а):
В Украине мвд разрешило фотографироваться на паспорт в головных уборах.
Кастрюли можно не снимать...
а на двоголовий паспорт можно з рогами і копитами, чи як? _________________ "Жити стало краще, товарищі, жити стало веселіше" Й.Сталін 17.11.1935 р.
З листів: "Тов. Путін, сталася жахлива помилка..."
а на двоголовий паспорт можно з рогами і копитами, чи як?
Для тебя сделают исключение, тов. инструктор.
_________________ Михайло Грушевський «Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна».
Ну вы же постите тут маячню про бандеру.. она тоже не всем интересна! А параноя не у меня, а у вашего босса пороха, пригорает у поросяты.. даже туск ему не поможет!
пазвольтє! Ви самі нюхали чи з чужих слів стверджуєте?
До речі, в мене немає босів, я сам собі бос.
У вас мабуть два боси і обидва карлики.
_________________ "Жити стало краще, товарищі, жити стало веселіше" Й.Сталін 17.11.1935 р.
а на двоголовий паспорт можно з рогами і копитами, чи як?
Для тебя сделают исключение, тов. инструктор.
а ти пробував натягувати каструлю на свої роги, товарищ?
Вірніше, дві каструлі: одну на верхні півкулі, другу на нижні. Поділися досвідом.
_________________ "Жити стало краще, товарищі, жити стало веселіше" Й.Сталін 17.11.1935 р.
Оболонь, детский сад какой то и ползунки на лямках.. вроде ж и взрослый мужчина, а несёте какую то ахинею.. _________________ — Вы празднуете Хэллоуин?
— Нет, мы в нем живем!
Фразой "Гусь свинье не товарищ", индюк спровоцировал драку сарай на сарай!
Снова у тебя очередной миф про Жукова.
И почему я не удивлен.
Жуков не говорил такой фразы. Или приведи первоисточник с этой фразой Жукова.
ти зі мною сперечаєшся. Тобі і доводити, казав це він, чи не казав.
Головне те, що він робив.
Я тобі легко доведу що він є нездара як полководець і військовий злочинець, як політичний діяч.
Оболонь, детский сад какой то и ползунки на лямках.. вроде ж и взрослый мужчина, а несёте какую то ахинею..
не крутіть стегнами. Визнайте, що вам важко утримувати в голові тему розмови.
Якщо так, то не починайте її.
Оболонь, детский сад какой то и ползунки на лямках.. вроде ж и взрослый мужчина, а несёте какую то ахинею..
яка тема розмови??!! Ваши фантазии о том как вы кастрюли на роги примеряете?! Офигенная тема.. _________________ — Вы празднуете Хэллоуин?
— Нет, мы в нем живем!
Фразой "Гусь свинье не товарищ", индюк спровоцировал драку сарай на сарай!
яка тема розмови??!! Ваши фантазии о том как вы кастрюли на роги примеряете?! Офигенная тема..
Бля, старая, что-то ты разошлась в мое отсутствие)))
_________________ Евреи настолько экономные, что даже не стали тратить на российский самолёт свою ракету.
ВЛАДИМИР ПУТИН: «СЕГОДНЯ РОССИЙСКОЕ ОБЩЕСТВО ИСПЫТЫВАЕТ ЯВНЫЙ ДЕФИЦИТ ДУХОВНЫХ СКРЕП»
Снова у тебя очередной миф про Жукова.
И почему я не удивлен.
Жуков не говорил такой фразы. Или приведи первоисточник с этой фразой Жукова.
ти зі мною сперечаєшся. Тобі і доводити, казав це він, чи не казав.
Головне те, що він робив.
Я тобі легко доведу що він є нездара як полководець і військовий злочинець, як політичний діяч.
А про Эриха Коха - воевавшего за Украину, что можете сказать?
а ти пробував натягувати каструлю на свої роги, товарищ?
Вірніше, дві каструлі: одну на верхні півкулі, другу на нижні. Поділися досвідом.
Ну как можно святую майдановскую кастрюлю на какую-то вату надевать?
Очень остроумно.
_________________ Евреи настолько экономные, что даже не стали тратить на российский самолёт свою ракету.
ВЛАДИМИР ПУТИН: «СЕГОДНЯ РОССИЙСКОЕ ОБЩЕСТВО ИСПЫТЫВАЕТ ЯВНЫЙ ДЕФИЦИТ ДУХОВНЫХ СКРЕП»
яка тема розмови??!! Ваши фантазии о том как вы кастрюли на роги примеряете?! Офигенная тема..
забули. Ви почали з пригорання у Пороха. Після перейшли на дитячий садок і повзунки. А зараз виявляється, що мали на увазі каструлі.
Вибачте, але я не встигаю за бігом вашої жіночої фантазії.